Stressvrije boekhouding?
Direct Toegang
X
Stressvrije boekhouding?
50% Complete

Page content

Verzekeringen & Pensioenen

De meeste ondernemers zijn niet bezig met verzekeringen & pensioenen, het is echter wel belangrijk hier af en toe goed naar te kijken. Je wilt niet het risico lopen dat je door een rechtszaak of ongeval opeens failliet gaat of dat je er op je 67e achter komt dat je oudedagsvoorziening niet genoeg is om van rond te komen. Wij kunnen u helpen met:

  • Specifiek voor ondernemers: Er zijn veel verzekerings- en pensioenadviseurs, maar weinig hebben zich gespecialiseerd in ondernemers, terwijl dit een hele specifieke doelgroep is. Wij bieden uitsluitend dienstverlening voor ondernemers en niet voor particulieren.
  • Advies op maat:  door onze brede dienstverlening kennen wij uw situatie beter dan een verzekeringsagent en kunnen wij u eenvoudig adviseren, zonder dat we eerst alle details moeten uitzoeken.
  • Eerlijk advies: Wij adviseren u eerlijk wat u echt nodig hebt voor uw specifieke bedrijf, zonder dat wij daar zelf financiële belangen in hebben, de meeste verzekeringstussenpersonen werken op basis van commissie en zijn er bij gebaat zoveel mogelijk verzekeringen en pensioenen te slijten.
  • Ervaring: We kennen de verschillende varianten die worden aangeboden en de organisaties die het aanbieden. We weten uit ervaring waar u als klant goed geholpen wordt en welke financiële producten/organisaties u beter kunt mijden.
  • Nieuwe ontwikkelingen: Er verandert veel op dit gebied en wij zorgen dat we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. We kijken actief voor onze klanten of alles nog up-to-date is en nemen contact op als er betere opties beschikbaar komen.