Vacature Boekhouder / Fiscalist

Vacature: Boekhouder / Fiscalist

We zoeken een financieel talent om ons team te versterken!

Ben jij thuis in de volgende gebieden?

Boekhouden & Accounting

Volledige administraties kunnen inrichten en beheren

Fiscaliteit / Belastingen

Omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting aangifte

Rapportage

Maand- en jaarcijfers kunnen rapporteren aan klanten

Automatisering

Geen bonnetjes kloppen maar werken met moderne software

Financieel advies

Ondernemers proactief adviseren op basis van cijfers

Pré: Salarisadministratie

Ervaring met het voeren van salarisadministratie

Over Loorbach Financiële Diensten BV

'LFD' behoort tot de nieuwe generatie aan administratiekantoren, we lopen voorop als het gaat om automatisering en inzicht voor onze klanten. Onze klanten lopen uiteen van ZZP’ers tot middelgrote MKB-ondernemingen.

We werken vanuit Haarlem met een jong team (11 FTE) in een ontspannen sfeer waarin persoonlijke groei voorop staat. We doen niet aan (declarabele) uren schrijven en interne regeltjes, we geloven juist in de vrijheid en verantwoordelijkheid van ieder individu binnen het team. De komende jaren zullen in het teken staan van groei, verdere verbetering van de dienstverlening en het doorbouwen aan een leuk en enthousiast team.

Wat we doen? 

Ondernemers ontzorgen!

We nemen de volledige boekhouding uit handen bij onze klanten. Klanten geven ons eenmalig toegang tot hun bankrekening en hoeven alleen hun bonnetjes en facturen door te sturen, wij doen de rest. We werken met de beste software die beschikbaar is vanuit strak opgezette processen zodat we met optimale efficiency ons werk kunnen doen. 


We verzorgen alle soorten belastingaangiftes (omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en dividendbelasting). We maken jaarrekeningen, maandrapportages en adviseren onze klanten op financieel en fiscaal gebied.

Waarvoor zoeken wij jouw hulp?

Je bent in deze rol het eerste aanspreekpunt voor de klant en coördineert de interne processen met als doel onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Je overziet en bewaakt in deze rol het gehele klantproces, onderdelen van deze functie zijn:


  • Intakegesprekken met nieuwe klanten
  • Voeren van complete administraties
  • Opstellen belastingaangiftes en jaarrekeningen
  • Reactief en proactief advies aan onze klanten
  • Doorvoeren van nieuwe processen die de efficiency verbeteren


Doorgroeien naar een leidinggevende functie is op termijn mogelijk gezien de snelle uitbreiding van het kantoor. De ideale kandidaat staat proactief in het werk, iemand die meedenkt en kansen creëert voor zichzelf en het bedrijf. We zoeken iemand die flexibel is, zelfstandig kan werken en goed om kan gaan met ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Iemand die professioneel en nauwkeurig werkt en mee wil/kan groeien met de organisatie.

Laat van je horen!

Stuur een knallende motivatiebrief + je CV naar info@loorbachfd.nl

arrow_drop_up arrow_drop_down