Referenties van enkele van onze klanten


SPRDLX

In een periode van snelle groei werd het tijd voor een boekhouder die mij daarin kan ondersteunen. Loorbach heeft in zeer korte tijd en op zeer professionele wijze mijn achterstallige administratie bijgewerkt waardoor er nu rust en overzicht is. Het feit dat alles digitaal gaat vindt ik een zeer groot pluspunt.

Anita Stam, SPRDLX


NotebookCaddy


Wij zijn erg tevreden met Loorbachfd. Loorbachfd neemt ons extreem veel werk uit handen. Per kwartaal besteden we nog maar circa 1 uur per maand aan de BTW-aangifte. Het enige wat nodig is, is dat wij de juiste bestanden van bijvoorbeeld de bank aan leveren en natuurlijk de inkoopfacturen. Bovendien hebben wij door de koppeling met Reeleezee ook nog eens een goed inzicht in de kosten en verkopen.

Vroeger deden wij alles zelf, dan is dit toch wel een verademing. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het fijne is vooral dat er door de koppeling niet veel meer verkeerd kan gaan. De facturen komen immers direct vanuit onze webshop binnen. Dat betekent dus geen typfouten meer.

Thom Eshuis, Notebookcaddy


Limelights


Snelle en betrouwbare service, Eerlijke en nuchtere mensen om mee te werken en een transparante prijs. Alles was je zoekt in een boekhouder. Daarom werken wij al jaren plezierig samen met Loorbach Financiële Diensten.

Joost de Leij - Limelights BVMartin van Geest


Als ik één woord moet kiezen om Loorbach Financiële Diensten te omschrijven, dan is het: ontzorgen. Je hebt geen omkijken meer naar je administratie, boekhouding en belastingen. Bonnen scannen, digitaal aanleveren en Loorbach doet de rest. Altijd snel en foutloos.

Gerhard Loorbach heeft daarnaast veel fiscale en juridische kennis. Wel of geen bv oprichten? Hoe zit het met het salaris van de dga? Wat is de beste manier om een investering af te schrijven? Loorbach weet het. Handig, zo’n vraagbaak. Dat maakt het grote verschil met online boekhoudservices, terwijl de prijs ongeveer hetzelfde is.

Martin van Geest - Auteur "Het belastingparadijs"


Memento


Memento is een full-service internetbureau uit Amsterdam. Wij zijn een beetje vakidioten en worden erg enthousiast van mooie nieuwe webtechnieken die we kunnen inzetten voor onze klanten. Zoals bij veel ondernemers is de boekhouding een noodzakelijk kwaad en heeft dit vaak onvoldoende onze focus.

Onze boekhouding is niet zo complex en we hebben het jaren lang zelf gedaan, maar toch hadden we soms twijfels of we het wel goed deden en of we niet te veel belasting betaalden omdat we niet thuis waren in alle regelingen.

Door met Loorbach Financiële Diensten in zee te gaan hebben we nu een specialist die meekijkt in onze boekhouding. Facturen en bonnen voeren we zelf in en de controle op de aangiftes wordt gedaan door LFD. Door deze methodiek blijven de uren van LFD beperkt en de kosten voor ons overzichtelijk. Zo hebben we voor een vast maandelijks bedrag de garantie dat onze boekhouding in orde is - en dat geeft ons de rust en ruimte om onze focus maximaal op ons eigen vakgebied te houden.

Koen Muurling en Marc de Geus - Memento


Paarden Begrijpen


Gerhard Loorbach is voor ons de perfecte accountant omdat zijn diensten perfect bij onze strategie passen. Om ons tweemans bedrijf te laten uitgroeien tot een dominante internationale speler in de online paardendressuur niche biedt LFD dat wat wij nodig hebben: verregaande benutting van cloud diensten, constante innovatie, slimme koppelingen en maximale automatisering.

De boekhoudfunctie is een geïntegreerde en zorgeloze bedrijfsfunctie die vrijwel geen aandacht meer vergt. Zodoende kunnen onze aandacht volledig richten op betere educatie van onze wereldwijde klantenkring.

Marijke de Jong & Marc Marsman, Paarden Begrijpen