Wat onze klanten vinden van onze dienstverlening

Gerhard neemt echt de tijd om mee te denken en komt met oplossingen die we zelf nooit zouden hebben bedacht
We zijn kritisch, omdat dit een belangrijke long term relatie voor ons en zochten niet zomaar een boekhouder, maar de beste.

Gerhard en zijn team voldoen niet alleen aan deze verwachting, maar overtreffen hem. Gerhard neemt echt de tijd om mee te denken en komt met oplossingen die we zelf nooit zouden hebben bedacht. Snel, transparant en kwaliteit.

Ik zou Loorbach Financiele Diensten aan elke ondernemer en bedrijf aanraden.
Lyla & Jasmijn Kok

Nanny Nina

De mensen van Loorbach FD zijn wat mij betreft ongelofelijke toppers
Gerhard Loorbach en de mensen van Loorbach FD zijn wat mij betreft ongelofelijke toppers.
Ze wijzen je pro-actief op de mooiste belastingvoordelen, en reageren altijd binnen een uur. Top service!
Hebben mijn volledige boekhouding geautomatiseerd en uit handen genomen. Ook de personeelsadministratie verloopt vlekkeloos.
Aanrader om mee te gaan werken.
Chris van der Krieke

Switch Online Marketing

We hebben voor een vast maandelijks bedrag de garantie dat onze boekhouding in orde is

Door met Loorbach Financiële Diensten in zee te gaan hebben we nu een specialist die meekijkt in onze boekhouding. Facturen en bonnen voeren we zelf in en de controle op de aangiftes wordt gedaan door LFD.


Door deze methodiek blijven de uren van LFD beperkt en de kosten voor ons overzichtelijk. Zo hebben we voor een vast maandelijks bedrag de garantie dat onze boekhouding in orde is - en dat geeft ons de rust en ruimte om onze focus maximaal op ons eigen vakgebied te houden.

Koen Muurling en Marc de Geus

Memento

Als ik één woord moet kiezen om Loorbach Financiële Diensten te omschrijven, dan is het: ontzorgen.

Martin van Geest
Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee
Ik ben erg blij met LFD. De prijs kwaliteit verhouding is goed, maar wat ik het allerfijnste vind is de service. Bij LFD kun je met al je vragen terecht. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee.
Elma Maaskant

Creative Cosmetics

We zitten nu reeds 4 jaar bij ze hebben ons erg goed bijgestaan
Heel blij met LFD. Ze denken altijd mee in complexe zaken en geven duidelijkheid daar waar ze wellicht minder kennis over hebben. Het geeft mij een vertrouwd gevoel. Ook met zaken als automatisering en complexe koppelingen tussen software zijn ze helemaal bij. We zitten nu reeds 4 jaar bij ze en tot op heden ondanks hun grote groei, erg goed bijgestaan.
Enahm Hof

Innerfire 

Eerlijke en nuchtere mensen om mee te werken en een transparante prijs
Snelle en betrouwbare service, Eerlijke en nuchtere mensen om mee te werken en een transparante prijs. Alles was je zoekt in een boekhouder. Daarom werken wij al jaren plezierig samen met Loorbach Financiële Diensten.
Joost de Leij

Limelights

Gerhard neemt echt de tijd om mee te denken en komt met oplossingen die we zelf nooit zouden hebben bedacht

Lyla Kok
Loorbach geeft mij als entrepreneur zonder gedoe precies de financiële gegevens die ik nodig heb
Als enthousiaste ondernemer heb ik diverse B.V.'s opgericht o.a. Sonnevelt Opleidingen B.V., Coachplek B.V. , Educure B.V. en de Levenscode B.V.  Loorbach Financiele Diensten helpt mij op een perfecte manier om een goed financieel overzicht te houden.


In de jaren dat we nu samenwerken heb ik ervaren hoe belangrijk dat het is om een betrouwbare accountant te hebben. Loorbach geeft mij als entrepreneur zonder gedoe precies de financiele gegevens die ik nodig heb om vanuit de rust en de ruimte te ondernemen. Absoluut een aanrader! Albert Sonnevelt
Albert Sonnevelt

Sonnevelt Opleidingen

Als ik één woord moet kiezen om Loorbach Financiële Diensten te omschrijven, dan is het: ontzorgen.

Als ik één woord moet kiezen om Loorbach Financiële Diensten te omschrijven, dan is het: ontzorgen. Je hebt geen omkijken meer naar je administratie, boekhouding en belastingen. Bonnen scannen, digitaal aanleveren en Loorbach doet de rest. Altijd snel en foutloos.


Gerhard Loorbach heeft daarnaast veel fiscale en juridische kennis. Wel of geen bv oprichten? Hoe zit het met het salaris van de dga? Wat is de beste manier om een investering af te schrijven? Loorbach weet het. Handig, zo’n vraagbaak. Dat maakt het grote verschil met online boekhoudservices, terwijl de prijs ongeveer hetzelfde is.

Martin van Geest

Auteur "Het belastingparadijs"

Loorbachfd neemt ons extreem veel werk uit handen.

Wij zijn erg tevreden met Loorbachfd. Loorbachfd neemt ons extreem veel werk uit handen. Per kwartaal besteden we nog maar circa 1 uur per maand aan de BTW-aangifte. Het enige wat nodig is, is dat wij de juiste bestanden van bijvoorbeeld de bank aan leveren en natuurlijk de inkoopfacturen. Bovendien hebben wij door de koppeling met Reeleezee ook nog eens een goed inzicht in de kosten en verkopen.


Vroeger deden wij alles zelf, dan is dit toch wel een verademing. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het fijne is vooral dat er door de koppeling niet veel meer verkeerd kan gaan. De facturen komen immers direct vanuit onze webshop binnen. Dat betekent dus geen typfouten meer.

Thom Eshuis

Notebookcaddy

De mensen van Loorbach FD zijn wat mij betreft ongelofelijke toppers

Chris van der Krieke
Loorbach heeft in zeer korte tijd en op zeer professionele wijze mijn achterstallige administratie bijgewerkt
In een periode van snelle groei werd het tijd voor een boekhouder die mij daarin kan ondersteunen. Loorbach heeft in zeer korte tijd en op zeer professionele wijze mijn achterstallige administratie bijgewerkt waardoor er nu rust en overzicht is. Het feit dat alles digitaal gaat vindt ik een zeer groot pluspunt.
Anita Stam

SPRDLX

Ze hebben ervaring in het bedrijfsleven dus ze snappen hoe zaken in de realiteit gebeuren en staren zich niet blind op spreadsheets.
Erg blij met LFD. Ze beperken zich niet tot het standaard werk maar denken graag mee met de ondernemer om efficientie verbeteringen te realiseren en (financiele) bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Ze hebben ervaring in het bedrijfsleven dus ze snappen hoe zaken in de realiteit gebeuren en staren zich niet blind op spreadsheets.

Ook een voordeel is dat LFD veel verstand heeft van financiele pakketten en software koppelingen waardoor je snel kunt schakelen als (nieuwe) klant.
Roderick Voerman
LFD is er zodat wij ons geen zorgen hoeven te maken met betrekking tot onze boekhouding
Als software ontwikkelaar ben je niet graag bezig met je boekhouding, verloren tijd. LFD is er zodat wij ons geen zorgen hoeven te maken met betrekking tot onze boekhouding, zij vangen alles voor ons op. Zo kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn! Heerlijke samenwerking.
Dennis van Hal

Phoenix