ZZP Boekhouding tarief

Ook voor startende ondernemers en ZZP'ers is het aan te raden om de boekhouding en administratie uit te besteden. Hoewel het vaak weinig bonnetjes en facturen zijn die je moet verwerken, kan het toch erg tijdrovend zijn wanneer je zelf moet uitzoeken hoe je aangiftes moet doen, welke btw je wel en niet mag terugvragen, hoe je je inkomstenbelasting aan moet geven, welke ondernemersregelingen je mag gebruiken enzovoorts.

Speciaal voor ZZP-ers en startende ondernemers hebben we een aangepast aanbod voor het uitbesteden van je boekhouding. Als ZZP’er of starter heb je namelijk weinig in- en verkoopfacturen waardoor de administratie relatief weinig tijd (en dus geld) kost.

Ons aangepaste aanbod voor ZZP'ers & Starters:

Als je voldoet aan de onderstaande criteria kun je jouw boekhouding / administratie bij ons onderbrengen voor een all-in tarief van € 97,- per maand (excl. btw). Hierin zit alles inbegrepen;

Je komt in aanmerking voor dit aanbod als je:

* Het gaat hierbij om het totaal, dus bijvoorbeeld 3 verkoopfacturen, 5 inkoopfacturen en 7 lunchbonnetjes is mogelijk. We kijken naar een gemiddelde over een jaar, dus als je de ene maand iets meer hebt en de andere maand iets minder is dat geen probleem.

Neem direct vrijblijven contact met ons op