Stressvrije boekhouding?
Direct Toegang
X
Stressvrije boekhouding?
50% Complete

Page content

Administratiekantoor Utrecht

Administratiekantoor UtrechtWil je jouw administratie uitbesteden? Sinds 2015 heeft Loorbach Financiële Diensten B.V. ook een administratiekantoor in Utrecht.

Boekhouding in de Cloud

Door boekhouden in de cloud zijn cijfers altijd toegankelijk en kan de samenwerking tussen ondernemer en boekhouder steeds meer digitaal plaats vinden. Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd de mogelijkheid houden om langs te komen bij ons op kantoor.

Online administratie, offline advisering

Omdat we het uit wisselen van stukken zoveel mogelijk digitaal doen kunnen we ons in de afspraken richten op wat echt belangrijk is, namelijk dieper in gaan op de cijfers en proactief adviseren.

Vestiging Utrecht

Voor ons reden genoeg om ook in Utrecht een administratiekantoor te openen, hierdoor is het voor jou makkelijker om op een centrale plek in Nederland samen te komen.

Boekhouder in Utrecht nodig?

Waarom je administratie aan ons uitbesteden?

Voordeel   Online administratie (realtime inzicht in je cijfers)
Voordeel   Vergaande automatisering (weinig manuren = lage kosten)
Voordeel   Ervaring met vele (online) betaal- en facturatie systemen
Voordeel   Automatische koppelingen met banken, webshops en websites
Voordeel   Scherpe tarieven, geen ouderwets uurtje factuurtje
Voordeel   Brede dienstverlening
Voordeel   Betrokken boekhouder, persoonlijke advisering
Voordeel   Goed bereikbaar (e-mail en telefoon), snel antwoord op vragen!

Liever op een andere locatie afspreken?

Dat kan! Als onze locaties in Amsterdam of Utrecht geen handige optie zijn dan komen we graag naar je toe. Onze klanten zitten door heel Nederland en de ervaring leert dat afstand geen enkel bezwaar is.

Veel communicatie loopt telefonisch of via de email of zelfs rechtstreeks via ons administratiepakket, hierdoor is er geen noodzaak om bijvoorbeeld elk kwartaal af te spreken zoals bij veel administratiekantoren gebruikelijk is.

We spreken liever 1 a 2 keer per jaar af om dan grondig door de financiële stand van zaken te lopen en ook naar de toekomst te kijken, dan een verplichte afspraak per kwartaal waar we niet verder komen dan het uitwisselen van stukken en doorspreken van wat openstaande punten.

Als ondernemer heb je vaak een volle agenda, als je tijd inruimt voor de boekhouding dan wil je daar ook het maximale uithalen.