Administratiekantoor en boekhouder Haarlem

Administratiekantoor Haarlem

Je boekhouding en administratie uitbesteden?

12

Jaar ervaring

450+

Tevreden klanten

11.750+

Aangiftes gedaan

Administratie uitbesteden

Online administratie

Een einde aan de papierhandel. Met een online administratie profiteer je van alle voordelen van een moderne boekhouding.

Automatisering bij uitbesteden boekhouding

Vergaande automatisering

Denk aan het automatisch inlezen van bankmutaties en het automatisch koppelen van standaardboekingen.

Sturen op cijfers in je boekhouding

Realtime inzicht in cijfers

Je kunt zelf inloggen wanneer en waar je maar wilt en realtime zaken als omzet, kosten, winst, debiteuren e.d. bekijken.

Kies voor een modern administratiekantoor in Haarlem!

Administratief werk kan bijzonder tijdrovend zijn. Als ondernemer komt dat niet altijd goed uit. Wanneer je druk bezig bent met opdrachten, bijvoorbeeld, of op de groei van je bedrijf wilt concentreren. 


  • Wil jij jouw administratie minder tijdrovend maken? 
  • Zoek jij een administratiekantoor in Haarlem dat begrijpt wat de moderne ondernemer nodig heeft? 
  • Wil jij besparen op je administratie, maar niet inleveren op financieel inzicht? 
  • Heb je behoefte aan een voordelige boekhouder die actief met je meedenkt om jouw kansen te vergroten? 
Wij hebben een moderne, oplossingsgerichte aanpak. Wij houden jouw volledige boekhouding online bij en geven je persoonlijk advies over jouw financiële situatie. Je weet altijd hoe je ervoor staat en ziet niets over het hoofd. Wij staan klaar om je te helpen. Onze tarieven zijn voordelig, onze service is flexibel en veelzijdig en wij weten precies wat jij als ondernemer nodig hebt. 


Je boekhouding aan ons uitbesteden gaat als volgt: 

Intake boekhouding uitbesteden

Intake

We maken kennis met elkaar. Onder het genot van een goede kop koffie luisteren we naar jouw situatie en wensen. We geven je vervolgens advies over de ideale inrichting van je (online) administratie, je bedrijfsstructuur en relevante belastingregels. We leggen je ook onze werkwijze uit. De samenwerking begint hier.

Inrichting van je administratie

Inrichting van je administratie

We richten jouw online administratie netjes voor je in. Wanneer je overstapt van een andere boekhouder dan nemen we dat in samenwerking met jou over.

Bankrekeningen koppelen

Bankrekeningen koppelen

We leggen koppelingen tussen je zakelijke rekeningen en online administratie zodat bij- en afschrijvingen automatisch in je administratie binnenkomen. Geen overklop-uurtjes dus.

Inkomsten in je boekhouding

Je inkomsten

Je kunt in de administratie zelf verkoopfacturen aanmaken en verzenden. Daarnaast leggen wij een koppeling met je webshop / betaalsysteem zodat je verkoopfacturen automatisch in je administratie worden ingeladen. Omdat ook je bankrekening wordt ingeladen worden bijschrijvingen automatisch aan facturen gekoppeld. Weinig manuren en veel overzicht dus!

Uitgaven in je boekhouding

Je uitgaven

Je krijgt van ons een app waarmee je jouw bonnetjes kunt fotograferen. Deze worden dan direct als pdf naar je administratie doorgestuurd. In veel gevallen worden deze direct gekoppeld aan de bijbehorende afschrijving op je bankrekening en op de juiste post geboekt. Dat scheelt ons uren, het scheelt jou geld en je hoeft niet meer met een schoenendoos vol bonnetjes langs te komen. Ook al je andere facturen kun je natuurlijk in .pdf vorm naar je eigen online administratie mailen.

Advies bij uitbesteden boekhouding

Inzicht en advies

Wij werken maandelijks je administratie bij zodat je perfect inzicht in je cijfers hebt. We adviseren je gedurende het jaar over relevante regelingen, belastingvoordelen en een efficiëntere werkwijze.

Belastingaangiftes uitbesteden

Aangiftes

We dienen per maand, kwartaal of jaar je BTW-aangifte in bij de belastingdienst. Jij hoeft deze alleen nog te betalen (helaas kunnen wij dat ook niet leuker maken, wel makkelijker). Aan het einde van het jaar doen we dat met je inkomstenbelasting en, in het geval van een BV, je vennootschapsbelasting (VPB).

Jaarrekening uitbesteden

Jaarrekening

Wij stellen eens per jaar een nette jaarrekening met balans en winst- en verliesrekening voor je op. Deze deponeren wij, wanneer nodig ook voor je bij de KvK.

Financieel advies

Financieel advies

We lopen, wanneer je dat wenst samen door je jaarrekening heen en geven je advies op basis van je jaarcijfers. Bijvoorbeeld wanneer je investeringen wilt doen en af wilt stemmen wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Klaar om je administratie uit te besteden?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze vestiging in Haarlem is gevestigd op Dreef 34B, 2012 HS Haarlem.