Salarisadministratie uitbestedenWanneer je personeel gaat aannemen dan zul je een salarisadministratie moeten voeren. Je moet als werkgever elke maand loonaangifte doen en het juiste bedrag aan loonheffingen aan de belastingdienst afdragen. Het voeren van een salarisadministratie is specialistisch werk en hier is ook specifieke salarissoftware voor nodig, het is raadzaam dit uit te besteden. Je kunt je volledige salarisadministratie aan ons uitbesteden. Wij rekenen in tegenstelling tot de meeste aanbieders geen vaste kosten en/of opstartkosten. Je betaalt bij ons enkel en alleen een all-in tarief van € 10,- (excl. btw) per salarisspecificatie/loonstrook.

Hoe werkt het aannemen van personeel op de loonlijst?


Personeel aannemen loonlijst

1. Maak een arbeidsovereenkomst waarin je afspraken vastlegt (salaris, uren e.d.). 2. Laat het personeelsli een loonheffingsverklaring invullen. 3. Neem een kopie van het identiteitsbewijs van de werknemer op in je administratie. 4. Richt een salarisadministratie in of besteed dit uit (aan ons). 5. De salarisadministratie berekent het nettoloon en genereert de salarisspecificatie. 6. De salarisadministratie geeft de loonheffing aan bij de belastingdienst. 6. Denk na over verzekeringen (aansprakelijkheid, ongevallen, ziekteverzuim) of krijg een advies op maat van ons.


Salarisadministratie aan ons uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden aan LFD


Daarnaast bieden optioneel bij de salarisadministratie:


  1. Maandelijks aanleveren van de loonjournaalpost (nodig voor je boekhouding)
  2. Periodieke aangifte bij het pensioenfonds
  3. Variabele uren en vakantiedagen bijhouden via onze online omgeving

Tarieven voor uitbesteden van je salarisadministratie

Voor het uitbesteden van je salarisadministratie rekenen wij een all-in tarief van € 10,- (excl. btw) per salarisspecificatie. Heb je bijvoorbeeld drie medewerkers dan betaal je € 30,- per maand. We rekenen geen inrichtingskosten of vaste maandelijkse kosten. We verzorgen ook de salarisadministratie voor grotere organisaties, hiervoor zijn onderstaande tarieven van toepassing:

Salarisadministratie tarief

Salarisadministratie nu uitbesteden? Neem gerust contact op