Administratie uitbesteden

Zoek je een goede boekhouder? Wil je jouw administratie uitbesteden? Dan ben je aan het juiste adres. Wij brengen financiële dienstverlening naar een nieuw niveau. Dankzij moderne techniek en vergaande automatisering zijn wij in staat om een scherp en vast tarief te hanteren. Nooit meer uurtje-factuurtje dus!

Wij zijn in staat om vrijwel je hele administratie te automatiseren. Daarmee bespaar je zeeën tijd en geld op je boekhouding. Ook hoef je nooit meer bonnetjes te bewaren of saaie verhalen over belastingregels aan te horen. Wij geven jou in gewone mensentaal helderheid en realtime inzicht in je financiële situatie. We zijn persoonlijk betrokken en geven je advies wanneer jij dat wenst. Je boekhouding aan ons uitbesteden gaat als volgt:

Boekhouding en administratie uitbesteden? | Loorbach Amsterdam


Door je boekhouding en administratie aan ons uit te besteden geniet je van onderstaande extra voordelen:


1. Online administratie (realtime inzicht in je cijfers)

Omdat wij werken met een online administratie heb je als ondernemer te allen tijde inzicht in je cijfers. Je kunt dus zelf inloggen wanneer en waar je maar wilt en realtime zaken als omzet, kosten, winst, debiteuren e.d. bekijken en zo ook je balans en resultatenrekening (zowel per maand als per jaar).

2. Vergaande automatisering

Wij proberen zoveel mogelijk handelingen te automatiseren, zodat de kosten voor jou zo laag mogelijk blijven. Denk hierbij aan het automatisch inlezen van bankmutaties en het automatisch koppelen van standaardboekingenOok hebben we vergaande automatisering voor ondernemers met websites of webshops. Denk daar aan het koppelen van betaalsystemen, webwinkelsoftware, klantgegevens en facturen.

3. Scherpe prijzen

Door onze efficiënte manier van werken i.c.m. vergaande automatisering is het aantal uren dat wij maken beduidend lager dan bij een gemiddelde boekhouder. Minder uren betekent lagere boekhoudkosten voor jou. Bekijk hier ons tarievenoverzicht.

4. Ervaren medewerkers

Onze focus ligt op kwaliteit, onze medewerkers zijn ervaren financials met ruime kennis op het gebied van belastingrecht, bij ons betaal je nooit teveel belasting door optimaal gebruik te maken van de beschikbare regels. Bekijk hier het profiel van Gerhard Loorbach.

5. Brede dienstverlening

Naast boekhouding kun je bij ons ook terecht voor alle andere financiële zaken, zoals verzekeringen, pensioenen, financiering etc. Omdat wij je situatie goed kennen kunnen we je eenvoudig adviseren op andere gebieden zonder dat hier veel extra kosten mee gemoeid zijn.

6. Uitbesteding op maat

Je bepaalt zelf wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen, hiermee kun je zelf de kosten in de hand houden, zo kun je bijvoorbeeld zelf facturen maken in ons pakket waardoor dit automatisch geboekt wordt en wij hier geen tijd aan hoeven te besteden.

Klaar om je boekhouding uit te besteden?

Klik hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen